Groothandel uien voor export

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Een groothandel waar u uien van hoge kwaliteit vindt voor de export, is Bowa BV uit Waarde (Zeeland). Al sinds 1990 zijn wij actief als uienhandel. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van gele en rode uien, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. Wij zijn als groothandel uw partner voor de export van uien.

Een groothandel in uien die luistert naar uw wensen voor de export ervan

Als uienleverancier leveren wij de uien in verschillende formaten. Zo vindt u exact het formaat dat u wenst. Natuurlijk geschoond en van het loof ontdaan. Nadat de uien verpakt zijn, zijn deze gereed voor transport. U kunt ervoor kiezen om de uien verpakt te laten leveren, maar ook los op de vrachtauto. Laat ons uw wensen horen en samen vinden we de beste oplossing. Om de kwaliteit van de uien uit onze groothandel te waarborgen, controleert een externe adviseur de uien voor de export nog steekproefsgewijs.

Gele en rode uien

U kunt bij ons terecht voor gele en rode uien. Het in- en verkopen van deze soorten uien is onze specialiteit. Wat is nu exact het verschil tussen deze twee soorten uien? De gele ui herkent u zoals de naam al doet vermoeden, aan de goudgele schil. Ze hebben een sterke smaak en hebben verschillende bereidingswijzen. De rode ui heeft een rode schil en staat bekend om de iets mildere smaak. Ook deze ui kent verschillende bereidingswijzen.

Benader ons voor uien van hoogwaardige kwaliteit

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van telers, die enkel uien opslaan en leveren van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit controleren wij door periodiek langs te gaan bij de telers. Zo bent u altijd zeker van uitstekende uien uit onze groothandel voor de export. Neem contact met ons op om de mogelijkheden op het gebied van uienhandel te bespreken. U bereikt ons op 0113 503 000 of stuur een e-mail naar info@bowabv.nl.

 

Neem contact op


 

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}