Gele en rode uien kopen

Bij Bowa kunt u terecht om gele uien en rode uien te kopen. Onze groothandel in Waarde is gespecialiseerd in het in- en verkopen van deze beide uiensoorten. Op jaarbasis verwerken we 50.000 ton uien, zowel geel als rood.

 

Gele ui


U kunt bij ons heerlijke gele uien kopen

 

De gele ui is de meest geteelde ui. U herkent deze uien aan de goudgele schil, terwijl de ui vanbinnen wit van kleur is. De gele uien die u bij onze groothandel kunt kopen, hebben een sterke smaak en kunnen op vele manieren bereid worden. Voor gele uien kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij leveren deze uien in verschillende formaten, zoals u dat wenst. De gele uien die u bij onze uienhandel koopt zijn uiteraard geschoond en van het loof ontdaan.


Rode ui

 

Onze rode uien kopen

Een andere veelgebruikte ui is de rode ui. Deze ui heeft een rode schil en vanbinnen is de ui ook rood van kleur. Deze uiensoort heeft een iets mildere smaak en kan net als de gele ui op vele manieren bereid worden. Wij leveren als ervaren uienleverancier rode uien in verschillende formaten. Leg uw wensen aan ons voor en wij bieden een passende oplossing aan wanneer u besluit bij ons rode uien te kopen.

Bestel uw uien bij onze groothandel

Wilt u rode en gele uien kopen bij een ervaren uienspecialist? Dan bent u bij Bowa op de juiste plaats. Heeft u vragen over de verschillende uien in ons grote aanbod? Laat het ons weten via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 0113 503 000. Onze experts vertellen u graag meer over onze diensten als in- en verkoper van uien.