Een ruimte voor opslag van uien in Zeeland

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Wilt u graag ruimte voor de opslag van uw uien huren in het Zeeuwse Waarde? Dat kan bij Bowa. Wij hebben enkele ruimtes die een uitstekende oplossing zijn als opslag voor uw uien die u, van november tot en met mei, voor een scherpe prijs kunt huren. Onze ruimtes zijn wind- en waterdicht. U bent er dus van verzekerd dat uw spullen niet zullen lijden onder invloeden van buitenaf, zoals extreme weersomstandigheden.

Verschillende redenen om een ruimte als opslag voor uien te huren

Er zijn verschillende redenen om onze opslagruimte te huren. Dit hangt natuurlijk af van de producten die u wilt opslaan. Wellicht zit u in de uienhandel, maar het kan ook om andere producten gaan. De huur stopt vaak wanneer er is verhuisd of als er een andere tijdelijke opslagruimte is gevonden. Het gaat hierbij  voornamelijk om spullen die niet weggegooid kunnen of mogen worden, maar ook niet gebruikt worden en daardoor in de weg liggen. Maar ook als het gaat om belangrijke of juist gevaarlijke spullen, waar anderen niet bij in de buurt mogen komen, is het slim om onze opslagruimte voor bedrijven te huren. Door gevaarlijke materialen zoals zagen, hamers en boren op te slaan in een veilige ruimte, voorkomt u ongevallen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ook een ruimte voor de opslag van uw diverse soorten uien of andere producten huren? Dan kunt u bij ons uitstekend terecht. Wilt u weten of er nog ruimtes beschikbaar zijn bij ons verhuurbedrijf? Neem contact met ons op door te bellen naar 0113 503 000 of het contactformulier invullen. U kunt ook e-mailen naar info@bowabv.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van onze ruimtes en de mogelijkheden tot het huren hiervan met u te bespreken.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}