Een ruimte voor opslag van uien in Zeeland

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Wilt u graag ruimte voor de opslag van uw uien huren in het Zeeuwse Goes? Dat kan bij Bowa BV. uit Waarde, in Zeeland. Van origine zijn we een bedrijf dat gespecialiseerd is in het sorteren en verpakken van zowel rode als gele uien. Echter hebben wij ook enkele ruimtes die een uitstekende oplossing zijn als opslag voor uw uien die u, van november tot en met mei, voor een scherpe prijs kunt huren. Onze opslagruimtes zijn wind- en waterdicht. U bent er dus van verzekerd dat uw spullen niet zullen lijden onder invloeden van buitenaf, zoals extreme weersomstandigheden. Daarnaast zijn onze opslagruimtes van verschillende groottes en verhuren wij deze ook voor verschillende prijzen. Door eerst te bedenken hoeveel opslagruimte u nodig heeft, betaalt u dan ook nooit voor ruimte die u niet gebruikt als opslag. En dat is wel zo prettig als u de mogelijkheid voor de opslag van uien onderzoekt.

Verschillende redenen om een ruimte als opslag voor uien te huren

Mensen hebben vaak verschillende redenen om onze opslagruimte in Goes te huren. Dit hangt natuurlijk af van de producten die zij willen opslaan. Wellicht zit u in de uienhandel, maar het kan ook om andere producten gaan. Soms heeft men te veel rommel in hun pand of op kantoor staan, waardoor er tijdelijk een opslagruimte wordt gehuurd. De huur stopt vaak wanneer er is verhuisd of als er een andere tijdelijke opslagruimte is gevonden. Het gaat hier dan voornamelijk om spullen die niet weggegooid kunnen of mogen worden, maar ook niet gebruikt worden en daardoor in de weg liggen. Maar ook als het gaat om belangrijke of juist gevaarlijke spullen, waar anderen niet bij in de buurt mogen komen, is het slim om onze opslagruimte voor bedrijven te huren. Bijvoorbeeld als u aan het klussen bent en ook kinderen rond heeft lopen. Door gevaarlijke materialen zoals zagen, hamers en boren op te slaan in een opslagruimte, en niet in huis rond te laten slingeren, kunnen ongelukjes voorkomen worden.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook een ruimte voor de opslag van uw diverse soorten uien of andere producten huren? Dan kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als u bijvoorbeeld wilt weten wanneer onze opslagruimtes nog beschikbaar zijn, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0113 503 000 of het contactformulier invullen. U kunt ook e-mailen naar info@bowabv.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van onze opslagruimtes en de mogelijkheden tot het huren hiervan met u te bespreken.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}