Koelruimte te huur

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Bij Bowa in Waarde hebben wij een ruime koelruimte te huur. Bent u op zoek naar een flexibele oplossing voor koel- of vriesopslag? U huurt bij ons een ideale koelruimte waarin u gemakkelijk uw producten bewaart. Zo slaat u uw producten op in een koele en veilige plaats, waardoor uw materialen lang goed blijven.

Wij hebben een ruime koelruimte te huur

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte waarin u uw agrarische producten bewaart? Met een koelruimte die bij onze groothandel te huur staat, blijven uw producten lang lekker en vers. Onze koelruimte kan gebruikt worden voor veel verschillende producten. Van november tot en met juni kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de opslag van uien. Onze ruimtes zijn volledig wind- en waterdicht, zodat uw materialen altijd in goede staat verkeren.

Huur een van onze prettige ruimtes

Vraag naar de ruimtes die wij te huur hebben en vraag een prettige koelruimte aan. Wilt u liever een andere ruimte huren? U kunt bij ons ook terecht om een ruime schuur te huren. Bereik ons telefonisch via 0113 503 000 of stuur ons een bericht via ons contactformulier voor meer informatie over onze koelruimte. Wij vinden graag de juiste oplossing voor de opslag van uw producten.

 

Neem contact op