Een loods huren bij de boer

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Een loods huren bij een boer is een goed idee wanneer u tijdelijk veel materieel op wilt slaan. U, als ondernemer, wilt uw ruimte zo efficiënt mogelijk benutten. Als er materieel of goederen in de weg staan die uw productieproces verstoren, is dit erg vervelend. Dit kan handiger! Sla uw materieel of goederen op bij Bowa in Waarde. Een opslagruimte huren bij deze boer is voordelig, veilig en u bent verzekerd van een ruime loods.

Eenvoudig een loods huren bij de boer voor al uw goederen

Een loods als opslagruimte huren bij een boer kent vele voordelen. Uw materieel en goederen staan altijd beschut tegen wind en regen. In een opslagruimte van ons bedrijf staan uw materieel en goederen beslist veilig. U krijgt, als enige, de sleutel van de loods, zodat alleen u bij de inhoud kunt. Met een inhoud van 990 m³ kunt u meer dan genoeg kwijt in de loods die u bij de boer kunt huren als opslagruimte. De afmetingen van de bedrijfsloods die u kunt huren zijn:

  • 5 meter hoog;
  • 9 meter breed;
  • 22 meter lang.

Wilt u liever een schuur huren? Dan kunt u bij ons een ruime boerenschuur huren.

Bel ons voor meer informatie en huur een opslagruimte

Sinds 1990 is Bowa BV dé specialist in de in- en verkoop van uien van over de hele wereld. Hierdoor weten wij als geen ander hoe belangrijk goede bedrijfsopslag is. Laat ons weten wat u op wilt slaan. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden omtrent verhuur. Vraag eenvoudig een opslagruimte bij een boer aan via het contactformulier of neem direct contact op met onze locatie in Waarde door te bellen naar 0113 503 000. U wordt voorzien van deskundig advies door een van de medewerkers van ons verhuurbedrijf.

 

Neem contact op

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}