Loods te huur in Zeeland

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Wilt u graag een loods huren in Zeeland, bijvoorbeeld in Goes? Dan kunt u terecht bij Bowa uit Waarde. Wij hebben namelijk vier wind- en waterdichte boxen waar u al uw spullen in kwijt kunt. Deze boxen hebben verschillende afmetingen en worden dan ook voor verschillende prijzen verhuurd. Het is belangrijk om vooraf in te schatten hoe groot de loods moet zijn om al uw spullen in op te kunnen slaan. Daarna kunt u kiezen welke opslagloodsloods die bij ons te huur staat u graag zou willen huren.

Waarom kiest u voor een loods die bij ons te huur staat?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een loods huren. Natuurlijk gaat het hier om de opslag van goederen. Bij Bowa BV maakt het niet uit wat voor spullen u graag op wilt slaan in de opslagruimte voor bedrijven. Onze opslagloodsen staan te huur van november tot en met mei. Veel mensen zijn op zoek naar een loods die te huur staat omdat ze graag van hun rommel in huis af willen. Denk hierbij aan oude apparaten die niet meer gebruikt worden, maar zonde zijn om weg te gooien. Of erfstukken, speelgoed of spullen waar men dierbare herinneringen aan heeft. Dit zijn allemaal spullen die opgeslagen kunnen worden in een loods, totdat er weer plek voor is in huis of op kantoor. U kunt dan ook bij ons een opslagloods huren voor tijdelijke opslag. Daarnaast kunt u bij ons een professionele koelruimte huren voor agrarische producten.

Huur een van onze opslagloodsen

Van origine zijn wij een leverancier van uien. Wij zijn gespecialiseerd in de sortering en verpakking hiervan. Echter, wij hebben ook enkele loodsen op ons bedrijventerrein staan die u kunt huren. De opslagloods die bij ons te huur staat is wind- en waterdicht. U bent er dus zeker van dat uw spullen veilig staan opgeslagen bij ons verhuurbedrijf, wanneer u besluit een opslagloods te huren. Natuurlijk zijn ook al uw spullen goed beveiligd; alleen u heeft er de sleutel van. Wilt u graag een loods huren bij de boer? Dat kan zeker. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0113 503 000.

 

Neem contact op

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}