Loods te huur in Zeeland

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Wilt u graag een loods huren in Zeeland, bijvoorbeeld in Goes? Dan kunt u terecht bij Bowa BV uit Waarde. Wij hebben namelijk vier wind- en waterdichte boxen waar u al uw spullen in kwijt kunt. Deze boxen hebben verschillende afmetingen en worden dan ook voor verschillende prijzen verhuurd. Het is belangrijk om vooraf in te schatten hoe groot de loods moet zijn om al uw spullen in op te kunnen slaan. Daarna kunt u kiezen welke loods die te huur staat bij ons in Zeeland u graag zou willen huren.

Waarom een loods huren in Goes, Zeeland?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een loods huren in Goes, Zeeland. Natuurlijk gaat het hier om de opslag van goederen. Bij Bowa BV maakt het niet uit wat voor spullen u graag op wilt slaan in de opslagruimte voor bedrijven. Onze loodsen in Zeeland staan te huur van november tot en met mei. Veel mensen zijn op zoek naar een loods die te huur staat in Zeeland omdat ze graag van hun rommel in huis af willen. Denk hierbij aan oude apparaten die niet meer gebruikt worden, maar zonde zijn om weg te gooien. Of erfstukken, speelgoed of spullen waar men dierbare herinneringen aan heeft. Dit zijn allemaal spullen die opgeslagen kunnen worden in een loods, totdat er weer plek voor is in huis of op kantoor. Een loods huren bij Bowa BV in Goes, Zeeland is dan ook altijd voor tijdelijke opslag

Een loods huren bij Bowa BV in Goes

Van origine zijn wij een bedrijf in de in- en verkoop van uien. Wij zijn gespecialiseerd in de sortering en verpakking hiervan. Echter, wij hebben ook enkele loodsen te huur staan op ons bedrijventerrein in Zeeland, loodsen die u kunt huren. Onze loodsen zijn wind- en waterdicht. U bent er dus zeker van dat uw spullen hier veilig staan opgeslagen. Ze zullen niet nat worden door de regen en ook niet aangetast worden door de wind of andere externe omstandigheden. Natuurlijk zijn ook al uw spullen goed beveiligd; alleen u heeft er de sleutel van. Wilt u graag een loods huren bij de boer in Goes, Zeeland huren? Dat kan zeker. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@bowabv.nl of door te bellen naar 0113 503 000.

 

Neem contact op

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}