Een opslagplaats in Zeeland

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

Bent u op zoek naar een opslagplaats in Zeeland, bijvoorbeeld voor de opslag van uw spullen in bijvoorbeeld Goes? Dan kunt u terecht bij Bowa BV. Op ons bedrijventerrein vindt u namelijk vier wind- en waterdichte boxen die wij verhuren van november tot en met mei. Als u dus een tijdelijke opslag in Goes, Zeeland zoekt, dan zijn wij het adres waar u terecht kunt! Onze boxen hebben verschillende afmetingen en dus ook verschillende prijzen. Als u op voorhand bedenkt hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw spullen, dan kunt u een goede keuze maken voor het formaat van de opslagplaats in Zeeland die u nodig heeft. Zo betaalt u niet voor ruimte die u niet gebruikt!

Wat voor spullen kunt u kwijt in onze opslagplaats in Zeeland?

Heeft u bijvoorbeeld te veel rommel op zolder, terwijl u er eigenlijk een kamer van wil maken? Of liggen er op kantoor te veel archieven en oude materialen en documenten die niet meer gebruikt worden, maar wel bewaard moeten blijven? Dan is dat zeker een goede reden om te kijken naar opslag in Goes, Zeeland. Hier vindt u namelijk de opslagplaats van Bowa BV in Zeeland, waar u al deze materialen in op kunt slaan. Maar ook als u juist materialen of belangrijke documenten extra veilig op wilt slaan, en niet in de buurt van anderen wilt hebben, dan kunt u opslag bij ons in Goes, Zeeland huren. Onze opslagruimte is namelijk wind- en waterdicht en goed beveiligd. Bij ons weet u zeker dat al uw spullen veilig opgeborgen liggen.

Neem contact met ons op

Wij zijn in eerste instantie een bedrijf dat gespecialiseerd is in de uienhandel. Wij zorgen er onder meer voor dat de uien schoongemaakt worden, van het loof ontdaan worden en op grootte gesorteerd worden. Maar daarnaast hebben wij van november tot en met juni ook opslag beschikbaar op ons bedrijventerrein in Waarde, vlak bij Goes (Zeeland). Bij ons in Zeeland kunt u dus ook voor een scherpe prijs een goede, stevige en goed beveiligde opslagplaats huren. Wilt u hier graag meer over weten en de mogelijkheden op het gebied van verhuur bespreken? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@bowabv.nl of door te bellen naar 0113 503 000.

 

Neem contact op

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}