Opslagruimte voor bedrijven

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Bij Bowa BV in Zeeland vindt u een grote opslagruimte voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring als in- en verkoper van uien over de hele wereld, weten wij als geen ander waar een degelijke opslag aan moet voldoen. U vindt een ruime opslagloods in Zeeland die te huur is tegen een voordelige prijs. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Opslagruimte voor allerlei soorten bedrijven

Als organisatie die veel produceert of in- en exporteert komt het voor dat u niet genoeg ruimte heeft op uw eigen terrein. De grote opslagloods die te huur is bij Bowa BV in Zeeland biedt de uitkomst. Deze grote opslagruimte voor bedrijven is 22 meter lang, 5 meter hoog en 9 meter breed en heeft dus een inhoud van maar liefst 990 m³. U heeft dus meer dan genoeg ruimte om al uw goederen of materieel bij ons op te slaan in deze bedrijfsopslag. Of u nu werkt in de akkerbouw, de in- en export van goederen of dat u meubilair op moet slaan voor uw kantoor. Door te kiezen voor een loods die te huur is bij Bowa BV in Zeeland, maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Huur uw opslagruimte van november tot en met juni

Onze opslagloods in Waarde, Zeeland, is te huur van november tot en met mei. In deze 9 maanden staan uw goederen en materieel droog, beschut tegen de regen en veilig in onze opslagloods. Sla uw goederen bij ons op en profiteer van onze mogelijkheden tot verhuur. Bel vrijblijvend 0113 503 000 voor het reserveren van een tijdelijke opslagruimte voor bedrijven of voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@bowabv.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website, waarna wij contact met u opnemen.

 

Neem contact op

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}