Opslagruimte voor bedrijven

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Bij Bowa in Waarde vindt u een grote opslagruimte voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring als in- en verkoper van uien over de hele wereld, weten wij als geen ander waar een degelijke opslag aan moet voldoen. In onze opslag staan uw diverse materialen en goederen veilig en droog opgeslagen.

U vindt bij ons een opslagruimte voor allerlei soorten bedrijven

Als organisatie die veel produceert of in- en exporteert komt het voor dat u niet genoeg ruimte heeft op uw eigen terrein. De grote opslagloods die te huur is bij ons verhuurbedrijf biedt dan de uitkomst. Deze grote opslagruimte voor bedrijven is 22 meter lang, 5 meter hoog en 9 meter breed en heeft dus een inhoud van maar liefst 990 m³. U heeft dus meer dan genoeg ruimte om al uw goederen of materieel bij ons op te slaan in deze bedrijfsopslag. Of u nu werkt in de akkerbouw, de in- en export van goederen of wanneer u meubilair op moet slaan voor uw kantoor. Door te kiezen voor een loods die te huur is bij Bowa BV, maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden van uw opslag

Onze bedrijfsloods is te huur van november tot en met mei. In deze negen maanden staan uw goederen en materieel droog, beschut tegen de regen en veilig in onze opslagruimte voor bedrijven. Sla uw goederen bij ons op en profiteer van onze mogelijkheden tot verhuur. Bel vrijblijvend naar 0113 503 000 om een tijdelijke opslagruimte voor bedrijven te reserveren of vraag om aanvullende informatie. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website, waarna wij contact met u opnemen.

 

Neem contact op

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}