Opslagruimte Zeeland

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Wilt u graag opslagruimte huren in Goes, Zeeland? Dat kan bij Bowa BV. U kent ons wellicht als uienspecialist, en dat zijn we ook. Van origine zijn we een bedrijf dat gespecialiseerd is in het sorteren en verpakken van uien, zowel rode als gele uien. Echter hebben wij ook enkele opslagruimtes die u, van november tot en met juni, voor een scherpe prijs kunt huren. Onze opslagruimtes zijn wind- en waterdicht. U bent er dus van verzekerd dat uw spullen niet zullen lijden onder invloeden van buitenaf, zoals extreme weersomstandigheden. Daarnaast zijn onze opslagruimtes van verschillende groottes en verhuren wij deze ook voor verschillende prijzen. Door eerst te bedenken hoeveel opslagruimte in Goes, Zeeland u nodig gaat hebben, betaalt u dan ook nooit voor ruimte die u niet gebruikt. En dat is wel zo prettig.

Verschillende redenen om opslagruimte te huren in Goes, Zeeland

Mensen hebben vaak verschillende redenen om onze opslagruimte in Goes, Zeeland te huren. Vaak als men te veel rommel in huis op kantoor heeft staan, wordt er tijdelijk een bedrijfsloods gehuurd, totdat er verhuisd is of een andere opslagruimte gevonden is. Het gaat hier dan voornamelijk om spullen die niet weggegooid kunnen of mogen worden, maar ook niet gebruikt worden en daardoor in de weg liggen. Maar ook als het gaat om belangrijke of juist gevaarlijke spullen, waar anderen niet bij in de buurt mogen komen, is het slim om een opslagruimte in Goes, Zeeland te huren. Bijvoorbeeld als u aan het klussen bent en ook kinderen rond heeft lopen. Door gevaarlijke materialen zoals zagen, hamers en boren op te slaan in een opslagruimte, en niet in huis rond te laten slingeren, kunnen ongelukjes voorkomen worden. Onze tijdelijke opslagruimte biedt u kortom vele voordelen!

Neem contact op voor meer informatie

Waarvoor u ook een opslagruimte voor bedrijven wilt huren, kunt u bij ons in Goes, Zeeland uitstekend terecht. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als u bijvoorbeeld wilt weten wanneer onze opslagruimtes nog beschikbaar zijn, kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@bowabv.nl of door te bellen naar 0113 503 000. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van onze opslagruimtes en de mogelijkheden tot het huren hiervan met u te bespreken.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}