Een opslagruimte in Zeeland

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Wilt u graag opslagruimte huren nabij Goes, Zeeland? Dat kan bij Bowa in Waarde. Van origine zijn we een bedrijf dat gespecialiseerd is in het sorteren en verpakken van diverse uien. Echter hebben wij ook veel opslagplaats te huur waar u, van november tot en met juni, uw materialen tegen een scherpe plaats opslaat. Onze opslagruimtes zijn wind- en waterdicht. U bent er dus van verzekerd dat uw spullen niet zullen lijden onder invloeden van buitenaf, zoals extreme weersomstandigheden. Daarnaast vindt u bij ons ruimtes van verschillende groottes. Wij verhuren deze ook voor verschillende prijzen. Door eerst te bedenken hoeveel opslagplaats u nodig gaat hebben, betaalt u dan ook nooit voor ruimte die u niet gebruikt. En dat is wel zo prettig.

Verschillende redenen om opslagruimte te huren

Mensen hebben vaak verschillende redenen om onze opslagruimte te huren. Vaak als men te veel rommel in huis op kantoor heeft staan, wordt er tijdelijk bedrijfsloods gehuurd, totdat er verhuisd is of een andere opslagruimte gevonden is. Het gaat hier dan voornamelijk om spullen die niet weggegooid kunnen of mogen worden, maar ook niet gebruikt worden en daardoor in de weg liggen. Ook als het gaat om belangrijke of juist gevaarlijke spullen, waar anderen niet bij in de buurt mogen komen, vindt u bij ons een handige opslagplaats die te huur staat. Bijvoorbeeld als u aan het klussen bent en ook kinderen rond heeft lopen. Door gevaarlijke materialen zoals zagen, hamers en boren op te slaan in een opslagplaats kunnen ongevallen voorkomen worden. Onze tijdelijke opslagruimte biedt u kortom vele voordelen!

Huur een opslagplaats bij ons bedrijf

Waarvoor u ook een opslagruimte voor bedrijven wilt huren, u kunt altijd bij ons terecht in Waarde. Wij vertellen u graag welke opslagruimten wij te huur hebben en welke opslagplaats geschikt is voor u. Als u bijvoorbeeld wilt weten wanneer onze opslagruimtes nog beschikbaar zijn bij onze groothandel, kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@bowabv.nl of door te bellen naar 0113 503 000. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van onze opslagruimtes en de mogelijkheden tot het huren hiervan met u te bespreken.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}