Schuur te huur

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Bij Bowa in Waarde bieden wij een ruime schuur te huur aan. Wilt u graag een prettige boerenschuur huren om uw materialen of agrarische producten veilig in op te slaan? Dan kunt u gemakkelijk bij onze groothandel terecht. Wij zijn van oorsprong een groothandel gespecialiseerd in uien, maar wij verzorgen ook de verhuur van verschillende ruimtes waarin u diverse materialen veilig bewaart.

Bewaar uw materialen in de schuur die wij te huur aanbieden

U kunt via onze groothandel gemakkelijk een boerenschuur huren. De schuur die wij te huur aanbieden is volledig wind- en waterdicht en u gebruikt deze schuur voor de opslag van verschillende materialen. U kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken als tijdelijke opslag voor materieel dat u buiten het landbouwseizoen om niet nodig heeft. Deze ruimte is ook uitstekend geschikt om uw landbouwproducten in op te slaan. De ruimte is volledig wind- en waterdicht en uw producten liggen dus veilig opgeslagen. Wilt u een ruimte huren maar heeft u meer oppervlakte nodig dan in een boerenschuur beschikbaar is? Dan kunt u bij ons ook gemakkelijk terecht om een loods te huren bij een boer.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de handige bedrijfsopslag die u via ons bedrijf huurt? Onze specialisten vertellen u graag meer over de schuur of een andere opslagruimte die wij te huur aanbieden. Neem contact met ons door ons een bericht te sturen via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 0113 503 000 om een ruime boerenschuur te huren.

 

Neem contact op