Te huur: bedrijfsloods

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Wilt u niet te veel betalen voor de huur van een bedrijfsloods in Zeeland, maar toch uw bedrijfswaren veilig, wind- en waterdicht opslaan? Kies dan voor een bedrijfsloods van Bowa BV in Waarde. Wij beschikken over 4 grote boxen waar u al uw spullen in kwijt kunt. Van agrarische machines tot kantoormeubilair. Bij Bowa BV kunt u het zeker opslaan!

Te weinig ruimte? Huur een bedrijfsloods in Zeeland

Gebruikt u in uw bedrijf grote machines of vervoersmiddelen en heeft u deze slechts in bepaalde periodes van het jaar nodig? Sla uw machines en bulkgoederen dan op in een bedrijfsloods van Bowa BV. De ruime bedrijfsloods die bij ons in Zeeland te huur is, is 22 meter lang, 9 meter breed en 5 meter hoog. Dit is meer dan genoeg ruimte voor uw goederen, verpakkingsmaterialen of andere grote objecten die u tijdelijk wilt opslaan.

Schakel ons in als u een loods wilt huren

De grote bedrijfsloods die u bij ons in Zeeland kunt huren, is te huur van november tot en met mei van het daaropvolgende jaar. Deze vorm van verhuur ideaal wanneer u uw materieel voornamelijk in de zomermaanden nodig heeft. Uw materieel staat geheel droog, uit de wind en veilig in onze bedrijfsloods. Of u nu verpakkingsmateriaal, een tijdelijke voorraad of bijvoorbeeld winkelstellages die u tussen november en juni niet gebruikt wilt opslaan. Voor elk bedrijf met de behoefte tot opslag kan gebruikmaken van onze loods die wij te huur aanbieden.

Huur nu uw tijdelijke bedrijfsloods in Waarde!

Kies er voor om een bedrijfsloods te huren van Bowa BV in Waarde, Zeeland. U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen via het contactformulier op onze website. Belt u liever? Ook dat is geen probleem! U bereikt ons door te bellen naar 0113 503 000 of door te e-mailen naar info@bowabv.nl. Samen met u zoeken wij naar de passende opslagplaats voor uw goederen.

 

Neem contact op

 

 

 

Schakel ons in als u een loods wilt huren

Schakel ons in als u een loods wilt huren

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}