Te huur: bedrijfsloods

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Wilt u niet te veel betalen voor de huur van een bedrijfsloods in Zeeland, maar toch uw bedrijfswaren veilig, wind- en waterdicht opslaan? Kies er dan voor om een bedrijfsloods van Bowa in Waarde, Zeeland, te huren. Wij beschikken over vier grote boxen waar u al uw spullen in kwijt kunt. Van agrarische machines tot kantoormeubilair. In onze loodsen kunt u het zeker opslaan!

Heeft u te weinig ruimte? Huur een bedrijfsloods

Gebruikt u in uw bedrijf grote machines of vervoersmiddelen en heeft u deze slechts in bepaalde periodes van het jaar nodig? Sla uw machines en bulkgoederen dan op in een bedrijfsloods van Bowa BV of maak gebruik van de onze te huren schuur. De ruime bedrijfsloods die bij ons te huur is, is 22 meter lang, 9 meter breed en 5 meter hoog. Dit is meer dan genoeg ruimte voor uw goederen, verpakkingsmaterialen of andere grote objecten die u tijdelijk wilt opslaan.

Schakel ons in als u een loods wilt huren

De grote bedrijfsloods die u bij ons kunt huren, is te huur van november tot en met mei van het daaropvolgende jaar. Deze vorm van verhuur ideaal wanneer u uw materieel voornamelijk in de zomermaanden nodig heeft. Uw materieel staat geheel droog, uit de wind en veilig in onze bedrijfsloods. Of u nu verpakkingsmateriaal, een tijdelijke voorraad of bijvoorbeeld winkelstellages die u tussen november en juni niet gebruikt wilt opslaan. Voor elk bedrijf met de behoefte tot opslag kan gebruikmaken van onze loods die wij te huur aanbieden.

Huur nu uw tijdelijke bedrijfsloods in Waarde

Kies er voor om een bedrijfsloods te huren van ons verhuurbedrijf. U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen via het contactformulier op onze website. Belt u liever? Ook dat is geen probleem! U bereikt ons door te bellen naar 0113 503 000 of door te e-mailen naar info@bowabv.nl. Samen met u zoeken wij naar de passende opslagruimte voor uw goederen in een bedrijfsloods die wij te huur aanbieden.

Schakel ons in als u een loods wilt huren

Neem contact op

 

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}