Tijdelijke opslagruimte huren

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

Bent u van plan om een tijdelijke opslagruimte te huren in Zeeland? Bowa BV heeft een ruime opslagruimte te huur met een inhoud van maar liefst 990 m³. U kunt hier terecht voor het opslaan van uw oogst, uw materieel of bijvoorbeeld uw kantoormeubilair. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, bij ons slaat u alles op waar u geen plek voor heeft.

Voordelig een tijdelijke opslagruimte huren in Zeeland

Een grote tijdelijke opslagruimte is te huur bij Bowa BV. Al uw goederen staan gegarandeerd regenbestendig, beschut tegen de wind en veilig in onze opslagruimte. De veiligheid wordt extra gegarandeerd doordat alleen u de sleutel krijgt van de te huren tijdelijke opslagruimte. Voor de opslag van uw goederen kunt u bij ons terecht, maar ook voor de overslag gebruikt u onze te huren opslagruimte. De afmetingen van de tijdelijke opslagruimte die wij voor de verhuur aanbieden zijn als volgt:

  • 9 meter breed;
  • 22 meter lang;
  • 5 meter hoog.

Zoals u ziet kunt u veel kwijt in deze opslagplaats in Zeeland. De opslagruimte is te huur van november tot en met mei en u kunt deze binnen de genoemde periode zo lang huren als u zelf wilt.

Huur een opslagruimte bij ons

Al jaren zijn wij specialist op het gebied van uienhandel. Wij weten hierdoor alles over efficiënte bedrijfsopslag. Huur vandaag nog eenvoudig een opslagruimte bij Bowa BV uit Waarde, Zeeland, door het contactformulier in te vullen op onze website of door ons te bellen. U bereikt ons op het telefoonnummer 0113 503 000 voor het maken van een afspraak en voor deskundig advies. U kunt ons ook e-mailen naar info@bowabv.nl.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}