Tijdelijke opslagruimte huren

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

Bent u van plan om een tijdelijke opslagruimte te huren in Zeeland? Bowa in Waarde heeft een ruime tijdelijke opslagruimte te huur met een inhoud van maar liefst 990 m³. U kunt hier terecht voor het opslaan van uw oogst, uw materieel of bijvoorbeeld uw kantoormeubilair. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, bij ons slaat u alles op waar u geen plek voor heeft.

Voordelig een tijdelijke opslagruimte huren in Zeeland

Ons bedrijf heeft een ruime loods te huur als tijdelijke opslagruimte. Al uw goederen staan gegarandeerd regenbestendig, beschut tegen de wind en veilig in onze loods. De veiligheid wordt extra gegarandeerd doordat alleen u de sleutel krijgt van de loods die u gaat huren als tijdelijke opslagruimte. Voor de opslag van uw goederen kunt u bij ons terecht, maar ook voor de overslag gebruikt u onze te huren tijdelijke opslagruimte. De afmetingen van de loods die wij voor de verhuur aanbieden zijn als volgt:

  • 9 meter breed;
  • 22 meter lang;
  • 5 meter hoog.

Zoals u ziet kunt u veel kwijt in deze opslagplaats in Zeeland. De loods is te huur als tijdelijke opslagruimte van november tot en met mei en u kunt deze binnen de genoemde periode zo lang huren als u zelf wilt. Zo kunt u uw agrarische producten en andere materialen gemakkelijk opslaan.

Huur een tijdelijke opslagruimte bij ons

Huur vandaag nog eenvoudig een tijdelijke opslagruimte of loods bij Bowa BV door het contactformulier in te vullen op onze website of door ons te bellen. Al jaren zijn wij specialist op het gebied van uienhandel. Wij weten hierdoor alles over efficiënte bedrijfsopslag. U bereikt ons op het telefoonnummer 0113 503 000 voor het maken van een afspraak en voor deskundig advies. Onze specialisten denken graag met u mee en vinden de ideale tijdelijke opslagruimte voor uw goederen.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}