Uien leverancier

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

Voor uien van hoge kwaliteit schakelt u een betrouwbare leverancier in. Bowa uit Waarde is u graag van dienst. Al meerdere jaren zijn wij actief op dit gebied. Wij beschikken als uienleverancier over een uitgebreid netwerk aan telers, waar  wij regelmatig bij langs gaan om de kwaliteit van de uien te beoordelen.

Voor transport uien schakelt u ons in als leverancier

Wij bieden als leverancier gele en rode uien in verschillende formaten aan. Waar de gele ui een sterke smaak heeft, is de smaak van de rode ui wat milder. De uien die u bij ons vindt, ondergaan eerst een aantal behandelingen. Zo worden de uien schoongemaakt en wordt het aanwezige loof verwijderd. Vervolgens selecteren we de uien op grootte, waarbij handmatige controles plaatsvinden om de kwaliteit te controleren. Daarna worden de uien verpakt door onze uiengroothandel voor de export. Als u dat wenst, laat u deze ook in bigbags of bulk leveren bij onze uienhandel. Nadat de uien verpakt zijn, vindt het transport plaats. Hierbij kunt u ervoor kiezen om de uien verpakt te laten leveren door onze leveranciers, maar ook los op de vrachtauto te vervoeren.

Informeer naar onze mogelijkheden

Vertel ons uw wensen en samen kiezen we de geschikte leveringsmethode. Heeft u nog vragen over onze diensten als uw leverancier van uien? Of wilt u meer weten over onze andere diensten die wij uitvoeren als uienleverancier, bijvoorbeeld op het gebied van uienopslag? Stel deze dan gerust aan onze uienspecialisten. Neem contact met ons op door te bellen naar 0113 503 000. U rekent ook op onze expertise voor prettige bedrijfsopslag van andere agrarische producten.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}