Uien specialist

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

Wilt u uien kopen van een echte specialist met jarenlange ervaring? Dan bent u bij Bowa in Waarde op de juiste plaats. U vindt bij ons enkel de beste uien. Wij beschikken over een breed netwerk aan telers waarvan wij hoogwaardige uien inkopen. U koopt bij ons zowel gele als rode uien in zakken van 4 tot en met 25 kilo, of op aanvraag in bigbags of los.

Wij leveren de beste uien als ervaren specialist

Bij onze groothandel worden alle uien steekproefsgewijs gecontroleerd door een specialist om de kwaliteit te waarborgen. De uien die u bij ons aanschaft worden altijd grondig schoongemaakt, zodat u enkel de beste uien ontvangt. U kunt bij ons hoogwaardige gele en rode uien kopen in verschillende hoeveelheden. Wij verzorgen als ervaren uienspecialist ook de export van uien naar diverse cliënten in het buitenland.

Laat u verrassen door onze diverse uien

Ontdek de hoogwaardige uien in ons aanbod en plaats uw bestelling bij een echte specialist. Heeft u vragen voor onze uienspecialisten of wilt u meer weten over onze verschillende diensten als in- en verkoper van uien? Bereik ons telefonisch via 0113 503 000 of stuur ons uw vragen in een bericht via ons contactformulier.

 

Neem contact op