Uienhandel

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Bent u op zoek naar een betrouwbare uienhandel? Bowa BV uit Waarde (Zeeland) is een specialist in de sortering en verpakking van uien. Wij beschikken over een groot netwerk van telers die enkel uien leveren van hoogwaardige kwaliteit. Dit controleren we door periodiek langs de gaan bij de telers en de kwaliteit te controleren. Bij onze uienhandel weet u zeker dat u voor goede producten kiest.

Uienhandel van gele en rode uien in diverse formaten

Voor rode en gele uien schakelt u ons in. Deze leveren wij in verschillende formaten, zodat u onze uienhandel vindt waar u naar op zoek bent. Nadat wij deze hebben ingekocht bij de telers, ondergaan de uien een aantal handelingen. De uien worden schoongemaakt, het aanwezige loof wordt verwijderd en de uien worden op grootte geselecteerd. Uiteraard voeren wij als uienleverancier zijnde tijdens dit proces regelmatig controles uit om de kwaliteit te controleren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Na al deze handelingen zijn de uien klaar voor transport. Als uiengroothandel voor de export leveren wij deze volgens uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om de uien los op de vrachtauto te leveren, maar uiteraard ook verpakt. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen welke leveringsmethode het meest geschikt is. Neem hiervoor contact op met onze uienhandel door te bellen naar 0113 503 000 of door een e-mail te sturen naar info@bowabv.nl.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}