Uienhandel

 ✔ Gespecialiseerd in uien

 ✔ Uitgebreide contacten over de hele wereld

 ✔ Naast uienhandel ook verhuur van opslagruimtes

Bent u op zoek naar een betrouwbare uienhandel? Bowa uit Waarde is een specialist in de sortering en verpakking van uien. Wij beschikken over een groot netwerk van telers die enkel uien leveren van hoogwaardige kwaliteit. Dit controleren we door periodiek langs de gaan bij de telers en de kwaliteit te controleren. Bij onze uienhandel weet u dus zeker dat u voor goede producten kiest.

Uienhandel uien in diverse formaten

Voor rode en gele uien schakelt u ons in. Deze leveren wij in verschillende formaten, zodat u bij onze uienhandel vindt waar u naar op zoek bent. Nadat onze groothandel deze heeft ingekocht bij de telers, ondergaan de uien een aantal behandelingen. De uien worden schoongemaakt, het aanwezige loof wordt verwijderd en de uien worden op grootte geselecteerd. Uiteraard voeren wij als uienleverancier  tijdens dit proces regelmatig controles uit om de kwaliteit te controleren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Na al deze handelingen zijn de uien klaar voor transport. Als uiengroothandel voor de export leveren wij deze volgens uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om de uien los op de vrachtauto te leveren, maar uiteraard ook verpakt. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen welke leveringsmethode het meest geschikt is. Neem hiervoor contact met ons op met onze uienhandel door te bellen naar 0113 503 000.

 

Neem contact op

 

 

 

Aanvraagformulier

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}